Едва ли има друг град в света, който предлага по-разнообразен нощен живот от Берлин. Една трета от туристите тук идват само заради него.

Динамичният град се смята за световна столица на clubbing-движението, при това с най-различна насока.

Авангардна, ъндърграунд, прогресивна, куул – клубната сцена в Берлин може да се опише с много думи.

Берлин предлага повече, отколкото очакваш, независимо каква музика предпочиташ. От електро и поп до инди, рок и музика на живо.

Заведенията са уникални – култови клубове в изоставени индустриални сгради, ъндърграунд барове, които се появят и изчезват съвсем спонтанно.

Купонът не спира, независимо дали е петък или понеделник. Нощният живот в Берлин започва късно, няма смисъл да влезеш в клуб по-рано от един-два през нощта. Преди да се раздадеш на дансинга, можеш да загрееш в някой бар или с бира в метрото, както правят берлинчани.

Тук ще намерите както елегантни клубове-ресторанти, така и транс и хаус партита и съвременни купони.

Не се притеснявайте - купонът е достъпен за всеки – няма дрескод, а цените са повече от приемливи. На повечето места няма и край на работното време, партито продължава до зори, че и през деня.

Включи се в най-големия парти трип на Pepsi и спечели парти тур в Берлин!

Търси промо бутилките на Pepsi

С уникалните кодове под капачките или на гърба на етикетите въртиш километри до 6 парти точки в Европа.

Целта ти е до определена дата да стигнеш дадена точка, за да участваш в томболата за нея. Ако спечелиш, ще обикаляш баровете и клубовете на Виена, Берлин, Лондон, Париж или Ибица заедно с още двама участници в промоцията и гид.