Поп звездата Риана вече е истинска бизнес дама. След огромния успех на многобройните й хитове певицата е на път да завладее и парфюмерийната индустрия.

След като първият й аромат постигна сравнително добър успех на пазара, вторият парфюм "Rebelle" в момента чупи рекорди по продажби във Великобритания.

Ароматът беше представен през февруари и вече е продаден в над два милиона екземпляра. Очаква се до края на годината продажбите да достигнат 4 милиона флакона, побеждавайки всички рекорди.

"Rebelle" изпреварва значително ароматите на други звезди като "Midnight Fantasy" на Бритни Спиърс, "Glow" на Дженифър Лопес, "Heat" на Бионсе и "Intimately Beckham for Her" на Виктория Бекъм.

Парфюмът на Риана "улавя топлината на карибското слънце, отразява барбадоските й корени, но и превратностите в живота й в момента", съобщи преди време представител на звездата. Той съчетава нотки от ягода, сливи, джинджифил, какао, ванилия, орхидея и хелиотроп.



"Новият ми парфюм показва какво означава да поемеш контрола, оставайки все пак дама. Има романтичен и женствен елемент в този аромат, но също и известно предизвикателство. Харесвам тази двойственост", заяви Риана при представянето на парфюма.