Слуховете за тайните срещи на Риана и Крис Браун заляха световните медии през изминалата седмица, докато двамата прекарват ваканциите си в Кан.

Според репортажите на DailyMail сп. Look е първото и единствено засега издание, което разполага с детайли относно срещите на изпълнителите, споделени от източник, който искал да скрие самоличността си.

Последната информация разкрива, че Риана и бившият й не са знаели предварително, че ще се озоват на едно и също място, по едно и също време, но това се оказала приятна изненада, особено за барбадоската принцеса.



Откакто започнаха слуховете и двамата упорито отричат подобни факти да са истина, но месец след месец доказателствата, че се опитват да поддържат някакви взаимоотношения са на лице.

И вероятно фактори като настоящата приятелка на Браун и имиджа на Риана на свободолюбива млада дама, обидена на бившия си посегател, не им позволяват публично да афишират добрия тон помежду си.



Според въпросния източник двамата бивши са се срещали на яхтата на Риана, далеч навътре в морето, скрити от хорските погледи. Той не споделя колко дълго и как е протекла срещата, но акцентира върху това, че Крис Браун е бил на гости на Риана, малко преди в Кан да се появи приятелката му.

Самата Риана не пропусна да публикува двусмислени съобщения в своята Twitter страница, едните от които насочени към неизвестно лице, но изпълнени с прочувствени послания...

..., а другите отправени към покойната й баба, от която Риана отчаяно иска съвет.



Като оставим настрана засечката между бившите гаджета, остава въпросът как приятелката на Браун се справя с неконтролируемото му парти поведение.

Крис Браун и приятелката му



Риана не остава по-назад от него и не спира да се забавлява на яхтата си, обградена от верните си приятелки.