Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Анна Дело Русо или Селена Гомес?

Вече ви показахме най-интересните моменти от връчването на наградите Teen Choice и стилните тоалети, които звездите бяха подбрали за бляскавото събитие, провело се на 22 юли в Калифорния.

На церемонията по раздаването на отличията силно впечатление ни направи сладурската розова рокличка с мини дължина от Resort колекцията за 2013 на Dsquared², която украси стройното тяло на американската певица и актриса Селена Гомес.

Съвсем случайно днес попаднахме на много интригуващ факт - оказа се, че младата звезда не е първата знаменитост облякла роклята.

Дрехата с вталена в горната част кройка и разкрояваща се в долната е била вече носена от ексцентричната главна редакторка на японския Vogue - Анна Дело Русо, която се появи с нея края на юни месец на модното шоу на Dsquared² по време на Седмицата на модата в Милано.

Смятаната за една от най-влиятелните дами в модния бизнес бе допълнила тоалета си със сандали на висок ток от YSL, очила Oliver Goldsmith, екстравагантна чанта, приличаща на книга, дело на Olympia Le Tan и масивен часовник от Bulgari.

20-годишната тийн идолка Селена Гомес пък бе предпочела да съчетае роклята със светли сандали на висок ток Herve Leger by Max Azria.

Ефектни обеци и гривна, свободно пусната коса и подчертани в черно очи се явяваха финален щрих в ослепителната визия на младата знаменитост.