Автор
Woman.bg

Дженифър Лопез усмихната и великолепна на рождения си ден

На 24 юли латино дива Дженифър Лопез отпразнува 43-тия си рожден ден на луксозна яхта в Ню Йорк и изглеждаше по-прекрасна от всякога: жизнерадостна, усмихната и с ефектен тоалет.

Оказа се, че приятелят на звездата Каспър Смарт е подготвил парти изненада за празника на известната си приятелка.

25-годишният танцьор, който в момента отговаря за хореографията на турнето на певицата, казал на пищната красавица, че ще празнуват сами, но когато стигнали до яхтата, за голяма изненада на Дженифър, там я чакали най-близките й приятели.

Световните медии са категорични, че талантливата знаменитост не можела да скрие учудването и вълнението си, предизвикано от милия жест на половинката си.

Красивата звезда ни впечатли не само с чаровната си усмивка, която цяла вечер озаряваше лицето й, но и със невероятно стилната си визия.

За състоялото се във вторник тържество Лопез бе заложила на червена рокля Tom Ford, която идеално подчертаваше женствените извивки на певицата.

Както вече ви показахме, със същата ефектната дреха с гол гръб и златист цип бяха забелязани още две звездни дами – Дженифър Лорънс и Ким Кардашиян.

Латино дивата бе допълнила тоалета си с чанта от Fendi и с обувки Christian Louboutin модел "Bis Un Bout", с които сме засичали и Риана, Ема Стоун и звездата от сагата "Здрач" Крстен Стюарт.

Златни бижута и свободно пусната коса, издържана в небрежни букли, се явяваха естествен завършек на ослепителната визия на пищната знаменитост.