Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Кейт, Анна или Пенелопе?

В една от предишните ни статии в рубриката "На коя й отива повече" ви показахме американските красавици Елизабет Банкс и Джейда Пинкет Смит, появили се с една и съща ефектна рокля от пролетно-лятната колекция за 2012 на Versace, открояваща се с мини дължина и множество златисти инкрустации.

Оказа се, че тази интересна дреха, дело на италианския бранд, добива все по-голяма популярност и списъкът на звездните дами облекли роклята не спира до тук.

Моделът Кейт Уптон се появи с роклята на парти организирано от световноизвестното списание GQ, провело се на 25-ти миналия месец по време на Седмицата на модата в Милано.

Красавицата бе съчетала роклята със златиста чантичка и златисто-черни сандали на висок ток.

Началото на този месец със същата рокля бе забелязана и главната редакторка на японския Vogue Анна Дело Русо.

По време на модното шоу на Versace в Париж ексцентричната дама се появи с роклята, която бе комбинирала с черни сандали от пролетната колекция за 2012 на колаборацията Giuseppe Zanotti x Kanye West, чантичка дело на Jason Wu, ефектна златна гривна със змия от Tom Ford, масивно колие от Celine и часовник Bulgari.

За фотосесията към юлския брой на френското списание Madame Figaro испанската филмова знаменитост Пенелопе Круз също облече черната рокля от Versace.

Тъмнокосата звезда изглеждаше ослепително в роклята, която бе съчетала със сандали на висок ток дело на Jimmy Cho.

Обувките са модел "Tema" и се открояват с интересни златисти детайли по токчето.

Гласувайте за вашата фаворитка в анкетата по-долу или чрез коментар!