Автор
Woman.bg

Шик и екстравагантност - апартаментът на Лени Кравиц

Днес дами ще ви представим екстравагантния и същевременно с това изключително шикозен пентхаус апартамент на певеца Лени Кравиц, който звездата продаде през 2010 година за 12, 75 милиона долара.

Жилището е в елитния нюйоркски район Soho и е разположено на три етажа върху площ от 600 квадратни метра, като разполага и с 300 квадратни метра тераса.

Дизайнерите обзавели апартамента разкриват, че при работата по интериора те са се стремели не да са в крак с актуалните тогава модни тенденции, а да се съобразят с вкуса и предпочитанията на рок певеца.

Дизайнът на бившото вече звездно жилище представлява ефектна смесица от разнообразни цветове и материали. Шикозното местенце е превърнато в арена на преплитането между модерните и дори леко ексцентрични елементи и топлото, уютно обзавеждане.

Апартамента е с 5 спални, 8 бани, кухня, библиотека, междинна стая, просторна дневна и впечатляваща трапезария с остъклен покрив.

Френските прозорци и остъклените стълби, които водят към огромната тераса са завършващия щрих, който превръща мястото в истински дизайнерски триумф.