Кризата в личния живот на Деми Мур продължава и на трите дъщери на Деми Мур явно наистина им е омръзнало от емоционалните драми и незряло поведение на майка им.

Оказва се, че дъщери на звездата са в толкова лоши отношения със своята майка, че не искат да я виждат и дори обмислят да поискат ограничителна заповед срещу нея, предаде FemaleFirst.co.uk.

Не е ясно какви са точно разногласията, довели до настъпилото отчуждение, но отношенията между холивудската актриса и дъщерите й Талула, Румър и Скаут са абсолютно вледенени.

"Румър, Скаут и Талула сериозно обмислят да поискат ограничителна заповед срещу Деми, за да я спрат да контактува с тях. Още преди седмици те ясно ѝ показаха, че не искат да говорят с нея, но тя все още се опитва да се свързва с тях", разказва източник от семейство.

"Деми непрекъснато им звъни и им пише имейли, оставя им сърцераздирателни съобщения и ги моли да ѝ се обаждат, но на момичетата просто им писна от нея. Ограничителната заповед наистина е крайна мярка, но те просто искат спокойствие и тишина", обяснява вътрешният източник.