Бляскавата нюйоркска премиера на най-новия филм от сагата за Батман - "The Dark Knight Rises" се превърна в най-значимото светско събитие тази седмица, което събра на еднo място редица холивудски знаменитости.

Женските роли в лентата са поверени на Ан Хатауей и Марион Котиар, които предизвикаха истинско възхищение сред фотографи и фенове с ослепителните тоалети, с които се появиха на провелото се в понеделник събитие.

Чаровната французойка Марион Котиар изглеждаше прекрасно в ефектна рокля с мини дължина от Couture колекцията на Christian Dior.

Дрехата е издържана в цвят слонова кост и представлява нежна комбинация от прилепнала по тялото горна част с открояващи се инкрустации и обемна долна част.

Тъмнокосата актриса бе комбинирала тоалета си със сандали на висок ток от Christian Louboutin.

Избраните от Марион обувки са модел "Lady Max" и представляват истинско дизайнерско творение, което внасяше шикозна и същевременно с това екстравагантна нотка към излъчването на актрисата.

Красивата звезда бе заложила на елегантни бижута от Chopard, прибрана в стилен кок коса и нежен грим с подчертани в кафяво-оранжевата гама очи.

Холивудската актриса Ан Хатауей изглеждаше ослепително с неустоима усмивка на лицето и в прекрасна дълга до земята бяла рокля от жарсе.

Стилният тоалет е от Resort колекцията за 2013 на Prabal Gurung и се откроява с дълбоко деколте, завършващо с ефектен детайл.

Чаровната Ан бе заложила на изчистена и стилна визия с дискретни бижута и нежен грим, подчертаващ природната й красота.