Ан Хатауей е бременна с първото си дете от годеника ѝ Адам Шулман, съобщи Metro.co.uk.

29-годишната актриса и 31-годишният Шулман са заедно от 2008 г. а миналия ноември се сгодиха. Още не са определили дата за сватбата, но по всяка вероятност тя ще бъде преди раждането на първото им дете.

Бъдещата майка и годеникът ѝ са засечени да вечерят със семейството и някои близки приятели миналата седмица, когато вероятно са ги информирали за щастливата вест.



Свидетел отбелязва пред RadarOnline.com, че е царяло оживление и вълнение в групата, а самата Ан не е близвала алкохол и е имала видимо коремче.

Моментът изглежда удобен в професионален план за Ан, която приключи снимките по последния си филм, "Черният рицар: Възраждане" и "Клетниците", заради който се наложи да отреже косата си първи номер.

Наскоро актрисата сподели, че е изживяла доста тежко момента с отрязването на дългите ѝ коси. "Не очаквах да стане кой знае какъв проблем, защото беше моя идея", заяви тя в интервю миналата седмица.

"Отдавна исках да го направя, а и знаех, че героинята ми го е направила, затова просто предложих на режисьора, а той се нави." Резултатът обаче я шокирал и разстроил до степен да плаче неутешимо като дете с дни.