В петък 13-ти Цветелина Янева зарадва почитателите си с последния си видео клип, към песента „Бонбони”.

Певицата не е фаталистка и вярва, че датата ще й донесе късмет.

Парчето е дело на фолк хитмейкъра от Румъния Кости, а клипът е - на режисьора Николай Нанков. Закачливият текст пък е на Росен Димитров.

Както и за предишните си видеа, така и за това, Цвети се е доверила на стилиста си Добри за гардероба си. Двамата са решили този път да се впуснат в ретро вълната, която завладя света това лято. В резултат от сътрудничеството им се е получил бонбонен клип, съответстващ на текста на песента.

За разлика от повечето си колежки, които през горещите месеци залагат на морски клипове, Цветелина е решила да зарадва феновете си с по-мащабен клип, в който компания й правят доста статисти и танцьори. Видеото е заснето в кино центъра в Бояна.

Топ с принт на колички Prada

Пола с пламъци Prada (на снимката виждате подобна рокля от ревюто на марката)

Запомнящи се обувки на с червила и пламъци от пролетно-лятната колекция на Prada, всички модели от нея можете да видите в нашата Галерия

Чанта Hermes Birkin, модел Kelly

Втората визия на певицата включва страхотна бяла рокля от колекцията на Beyond. Beyond e новата модна марка, сътворена от стилиста Добри Киряков и дизайнера Борче Ристовски. Роклята е в комбинация с черен лачен колан на Blumarine и класически черни обувки на Christian Louboutin.

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Рокля Beyond

Третият тоалет на Цветелина Янева се състои от рокля от пролетната колекция на Ermanno Scervino в комбинация с обувки на Christian Loboutin.

Рокля Ermanno Scervino

Четвъртият тоалет на певицата се състои от бюстие на люти чушки и пола тип молив на патладжани от пролетно-лятната колекция на Dolce&Gabbana, в комбинация с обувки отново на Christian Loboutin.

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Топ Dolce&Gabbana

Пола Dolce&Gabbana