Автор
Woman.bg

Застрахователи забраниха на Кейти Пери да носи сутиен!

Един от култовите сутиени на Кейти Пери беше окачествен като риск за здравето ѝ от застрахователите и певицата получи забрана да го носи.

Според икономистите, бдящи зорко над здравето на певицата, за да не трябва да плащат обезщетения, въртящият се сутиен, който тя често слага на сцената, трябва да бъде свален от програмата, пише inews.bg

Причината е, че съществува реална опасност кичури от също така традиционните за Кейти перуки да се закачат за въртящите се дискове и да се стигне до разтягане, ако не и до по-сериозно нараняване на шията ѝ, посочва uk.omg.yahoo.com.



Между другото Пери вече е претърпявала подобен инцидент с червено-бялата си рокля, с която открива концертите си във филма "Katy Perry: Part Of Me”.

Пред в. Sun певицата обяснява как веднъж перуката ѝ се замотала във въртящия се сутиен и накрая на песента главата ѝ била подозрително близо до гърдите."Ето какво прави човек в името на изкуството", шегува се Пери и уточнява, че не смята, че сутиенът ѝ би могъл да бъде смъртоносно опасен, но все пак застрахователите ѝ са настояли да ѝ бъде изработен друг, който няма да захваща кичури коса.



Междувременно Кейти се радва на бум от 451% в продажбите на албума си. След пускането на филма, албумът ѝ "Teenage Dream” скочи до номер 2 в американската класация Billboard chart и беше продаден в 80 000 копия само в първата седмица след излизане на лентата.