Автор
Woman.bg

Три красавици и техните ослепителни тоалети

В последно време все по-често попадаме на звездни дами с изключително стилни и красиви тоалети, затова решихме в една статия да подберем тези от тях, които ни направиха най-силно впечатление.

Холивудската красавица Ема Стоун изглеждаше ослепително на калифорнийската премиера на последната си лента "The Amazing Spider-Man", провела се на 28 юни тази година.

Чаровната актриса се появи на събитието с бяла рокля с открояващи се червени бродерии от Resort колекцията на Chanel за 2013 година.

Русокосата знаменитост бе комбинирала елегантната дреха с обувки с шипове в предната част от Christian Louboutin, които, както вече ви показахме, бяха забелязани и върху краката на Кейти Пери и родната поп-фолк изпълнителка Цветелина Янева.

Стоун бе допълнила визията си с обеци и пръстен от Cartier и ефектен диамантен аксесоар за коса.

Нямаше как да не ахнем от възхищение когато видяхме младата актриса Дженифър Лорънс във великолепна рокля с флорални принтове от Dior.

22-годишната чаровница се появи с дрехата на модното шоу на Christian Dior, провело се на 2-ри юли тази година по време на Парижката седмица на модата.

Красивата звезда бе съчетала дрехата с бежови обувки на висок ток и бяла чантичка и двете дело на френския бранд.

Друга знаменитост, която ни впечатли с визията си по време на Парижката седмица на модата бе нашата любимка Зоуи Салдана.

На модното шоу на Armani, провело се на 3 юли, чаровната актриса се появи с ефектна рокля от есенната колекция за 2012 на Giorgio Armani.

Tъмнокосата хубавица изглеждаше ослепително в коралово-сребристата дреха, която бе комбинирала с черна сатенена чанта и обувки на висок ток в същия цвят и двете дело на италианската модна марка.

Свободно пусната коса, издържана в нежни къдрици, гримирани в черно очи и тъмнорозов гланц за устни подчертаваха естествената красота на звездата.