Автор
Woman.bg

Звездите ги обожават - сандалите на Christian Louboutin

Творенията на френския дизайнер Christian Louboutin винаги са били слабост на звездните дами. Доказателство за това твърдение са сандалите модел "Summerissima" от пролетно - лятната колекция на бранда, които набързо се превърнаха в любим моден аксесоар на редица звезди.

Стилните обувки представляват истинско творение на висок ток с платформа и кръстосващи се каишки.

Шедьовърът на маестро Christian Louboutin има няколко варианта, но най-предпочитани от известните дами се очертават моделите с оранжево токче и черни връзки, както и с бяло токче, змийска щампа и златни връзки.

Красивите и талантливи дами Рейчъл Билсън, Ева Лонгория и LaLa Vazquez се спряха на варианта на сандалите с оранжев цвят на токчето.

Май месец тази година на светско събитие в Ню Йорк Билсън се появи с обувките и рокля с флорални мотиви на 3.1 Phillip Lim.

32-годишната LaLa бе забелязана да носи разкошните сандали в съчетание с пъстра рокля на Givenchy.

Обувките "Summerissima" бяха забелязани да красят краката и на Ева Лонгория, която бе заложила на тях като ефектен акцент в иначе минималистичната си визия.

На модела с оранжевото токче се спря и младата актриса Минка Кели, която се оказа, че е притежателка и на модела с бял змийски принт.

Чаровната певица Кейти Пери също заложи на изцяло белите обувки, които бе комбинирала с рокля от Resort колекцията за 2012 на Balmain.