Искате да имате хубаво дупе?

На този реторичен въпрос се отговаря лесно, но за хубаво стегнато дупе се изискват доста неща, които трябва да промените в ежедневният си живот.

Ето някои съвети:

Ваше решение е дали искате да се подложите на операция или с постоянство, диета, гимнастика и масаж да постигнете мечтаното дупе. Няколко са вариантите.

Масажът е всеизвестно средство, помагащо за отстраняването на най-големия враг на красивото дупе - целулита. Учените препоръчват сух масаж с четка от естествен косъм, която трябва да се използва до зачервяване на кожата.

В началото използвайте по-мека четка, докато свикнете, но в последствие е добре да преминете към четка с по-твърд косъм. След приключване на разтриването, намажете обилно с крем.

Следващият важна предпоставка е диетата. Ограничете малко храната, забравете за висококалоричните продукти, мазнините и консервираните храни.

Хранителният ви режим трябва да съдържа вещества, богати на целулоза, като най-полезни са целината, морковите и цвеклото.

За препоръчване е да намалите колкото се може солта, захарта, кафето и алкохола.

Секси формите не се постигат и без малко упражнения. Ако не ви се бяга в парка или не ви се ходи на фитнес, то 3-4 раздвижващи упражнения ще спасят положението. Пуснете си музика, вземете гиричките и няма да усетите как ще изминат 30-те минути, които инструкторите препоръчват да отделяте ежедневно за фигурата си, съветват от dietite.bg.

Надъхвайте се мислейки си за лятото и плажа, когато ще оберете овациите, а завистливите мързеланковци, само ще цъкат с език подир вас.