Автор
Woman.bg

Звездни петна – грешки при нанасяне на бронзант

Средствата за придаване на изкуствен тен не прощават грешки. При неумело нанасяне дори и телата на знаменитостите се изпъстрят с грозни петна и ивици.

В подобно нелепо положение най-често изпада Ким Кардашиян. Тя много си пада по бронзанта, но видимо не умее да го ползва правилно – случва се да забрави да си измие ръцете след нанасянето или просто да прекали с козметиката. На тази снимка е очевидно, че ръцете на Ким са „хванали тен“ доста по-силно от кожата на лицето и шията.



Други звезди също допускат подобни грешки. Ще ви представим несполучливия изкуствен тен на Кристина Агилера, Ева Лонгория, Линдзи Лоън и дори Брадли Купър.

Кристина Агилера – експресивна и без задръжки. Може да е качила няколко килограма, но не смята да се прости с късите поли и тесните костюми. Като много други знаменитости певицата също е решила да се подготви за лятото с нанасяне на бронзант. Но доста е прекалила. Изглежда толкова щедро се е напръскала със спрея, че оцветителят е потекъл на вадички по краката на поп-дивата. Бронзантите са доста коварни – при нанасянето им може да не забележите нищо нередно. Затова ги ползвайте предпазливо.



Може ли да простим на един мъж неспретнатата му външност. Да, стига този мъж да е Брадли Купър. Въпреки това обаче резултатите от неправилното нанасяне на бронзант стоят смехотворно на лицето му. Очевидно е, че загар има само на горната половина на лицето, а по наболата брада липсва. От това можем да си направим извода, че бронзантът се е отмил от честото бръснене, при това без самият Брадли да забележи този факт.



Ева Лонгория се поддържа много старателно – спортува, пропагандира здравословния начин на живот и спазва диети. Така че не се и съмняваме, че тенът й е получен по най-безопасния възможен начин – с бронзант. Нанасяйки изкуствения тен за едно парти обаче Ева явно е прекалила – тенът не е равномерен, има петна и ивици. Ева най-вероятно е нанасяла крем или лосион, размазвайки го с ръце по кожата си. За съжаление обаче при този метод трябва активно да втривате бронзанта, иначе остават петна. Възможно е също така Лонгория да не си е направила пилинг преди нанасянето – повърхностният слой е останал неравен и „тенът“ само е подчертал това.



Линдзи Лоън постоянно се появява на скандални снимки – ту участва в сбивания, ту влиза в затвора. Актрисата не спира да работи и скоро ще я видим в ролята на незабравимата Елизабет Тейлър. Какво обаче ни смущава в тази снимка? Линдзи явно е пробвала да нанесе бронзант, но по най-некадърния начин, сякаш просто е наплескала лицето си с крема. Можем само да се радваме, че на снимачната площадка ще има добри гримьори, които да спасят облика на мис Тейлър от подобни петна.

И още един гаф с тена на Линдзи...