Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на филмовите награди на MTV?

Както вече ви съобщихме, през уикенда бяха раздадени филмовите награди на музикалния канал MTV.

На церемонията присъстваха едни от най-актуалните холивудски знаменитости.

Ако Оскарите са "арена" на ултра официални рокли, то червения килим на наградите на MTV можем да определим като подиум за по-семпли и цветни тоалети.

Повечето звездни дами бяха заложили на къси рокли и семпли прически.

Тази година нямаше изненади, като роклята от месо на Лейди Гага, но пък със сигурност има какво да видите.

А ето ги и нашите номинации за най-добре облечена звезда на събитието:

Кристен Стюарт

Актрисата беше заложила на рокля на една от любимите си марки - Guishem. Дрехата е дело на дизайнера от гватемалски произход Guillermo Job

Британската актриса Ема Уотсън се беше спряла на дреха от новата модна марка Brood. Зад нея стои дизайнерът Serkan Sarier, който е роден в Германия, но е от турски и босненски произход. В момента той живее и твори в Ню Йорк.

Сандалите на звездата пък са на Tabitha Simmons.

Русокосата певица Сиара, пък бе заложила на марката, с която може би най-често я засичаме - Balmain. Тя се бе спряла на кожена рокля в яркочервено.

Актрисата от сериала "Клюкарката" Лейтън Мийстър пък си бе избрала тоалет с доста ежедневно звучене. Ансамбълът е дело на мексиканеца Christian Cota

Колежката на Нина Добрев от сериала "Дневниците на вампира" Кат Греъм бе сред малкото звезди, подбрали дълга рокля за събитието. Дрехата е дело на Maria Lucia Hohan, сандалите на звездата пък са на дизайнерката Ruthie Davis

Виктория Джъстис подбра рокля на американката Erin Fetherston

Сестрите Парис и Ники Хълтън пък се появиха на червения килим в рокли, изработени специално за тях от холивудския дизайнер Marco Marco.

Елизабет Банкс пък бе направила нетрадиционен избор на тоалет. Тя се беше спряла на гащеризон от есенната колекция на Elie Saab.

Чарлийз Терон пък бе подбрала червена рокля на Lanvin

Ема Стоун се появи на червения килим с леко преправена рокля на Martin Grant. Това, което най-много ни впечатли бяха нежните й обувки със специфичен елемент на тока, дело на Brian Atwood.

Мила Кунис, която наскоро напълня за нова роля, бе с тоалет от есенната колекция на Fendi

Наскоро сгодената Джесика Бийл пък се беше спряла на Chanel и интересни сандали Barbara Bui

Дженифър Анистън не изненада никого с избора си, тя се беше спряла на обичайната за нея къса черна рокля в комплект със сандали на висок ток и чинно изправена коса. Роклята на звездата е с марка Valentino, а сандалите - Giuseppe Zanotti.

Британката Кейт Бекинсейл пък бе заложила на семпла рокля на Christian Dior