От няколко сезона насам прозрачните материи са хит в модните тенденции.

Тази мода присъства в доста от колекциите на големите дизайнери – виждаме прозрачни връхни дрехи, прозрачни рокли, прозрачни панталони, прозрачни поли…

Красивите прозрачни материи носят свежест и много женственост в себе си, особено за лятото. Моделите са създадени да подчертаят женския сексапил и изящество, а голямото разнообразие може да задоволи както по-консервативните възгледи, така и по-смелите и готови да експериментират дами.

Две от най-нашумелите звезди през последните години бяха избрали почти една и съща рокля от прозрачна материя за свои важни изяви.

Риана посрещна 2011 година с огнена коса, коктейл в ръка и рокля от пролетно-лятната колекция на дизайнера Louise Goldin, която представляваше интересна комбинация от плътна и прозрачна материя.

Такъв тип рокли не са за ежедневието, по-скоро за специален повод и особено за дами, които са смели и обичат да рискуват, що се отнася до тяхната визия.

Червената рокля бе допълнена от черни обувки на Christian Louboutin и малко други аксесоари.

Само преди две седмици певицата Кейти Пери изненада с абсолютно същата дреха. На второ четене обаче забелязахме, че освен в цвета има и лека разлика в двата модела.

На наградите „NARM Music Awards”, които се състояха в Century City, Калифорния, 27-годишната певица бе заложила на готик визия.

Черната рокля на Twenty Cluny, която по принцип се носи без сутиен отдолу или със сутиен без презрамки, подчертаваше и издължаваше фигурата й.

В комбинация с лилавата й коса и вишневите устни, Кейти изглеждаше стилна и модерна.

Гласувайте в нашата анкета по-долу за вашата фаворитка!!!