От няколко дни насам холивудската актриса с български произход Нина Добрев кръжи из софийските улици, но дори и най-верните й почитатели не знаят къде точно е отседнала.

В няколко Фейсбук групи феновете призовават Нина да сподели в своя Фейсбук или Туитър къде може да бъде засечена.

"Нина, направи фен среща, покажи, че ни обичаш", споделят те, надявайки се, че ще могат да зърнат красавицата дори за миг.

"Толкова много я подкрепяме и обичаме, защо се крие от нас?", допълват други потребители на социалната мрежа.



Според източници брюнетката ще остане в България около месец, както обикновено правела всяко лято.

Досега само няколко късметлии успели да засекат любимката си.

Красавицата от хитовия сериал "Дневниците на вампира" втрещи свои фенове на столичния булевард "Мария Луиза", като първоначално те дори не успяха да повярват, че виждат актрисата в София.

Самата Нина обаче с удоволствие даде автографи и позира с няколко от тях.

Истерията около Нина Добрев с всеки изминал час придобива все по-големи размери. Подобно вълнение не предизвика дори и Селена Гомез, която допреди седмица беше в България за снимките на екшъна The Getaway с Итън Хоук.

В опит да успокои екзалтираните фенове на българката, най-актуалната страница във „Фейсбук”, посветена на Нина Добрев - „Всичко за The Vampire Diaries”, излезе с апел:

„Молим ви да четете внимателно постовете, които даваме, преди да хукнете из столицата. Нина е с майка си Михаела в София, на гости на роднините си. Иън не е с нея, той е в Бразилия на конференция, посветена на фенклубовете на „Дневниците на вампира”. Никой, повтаряме, никой не знае къде живеят роднините й. Няма да има срещи с фенове и засега няма да участва в предавания. Никой не знае докога е тук, къде ходи, какво прави, къде е сега. Посещението не беше обявено и това е разбираемо – тя е дошла да си почине и да си види близките.”

Ученичката Съни Иванова, една от първите щастливки, докоснали се до кумира си Нина, веднага побърза да се похвали в профила си във „Фейсбук”: „Уникална е... Щях да умра от кеф. Държа се много мило и много се усмихваше. Гушнахме се. Аз започнах да й говоря на английски и да й казвам, колко е хубава и колко я обичам, а тя ме прекъсна и ми каза “ама аз говоря български”. Леле, беше нереално!”

Източници: HotNews.bg, monitor.bg