Ева Мендес може да е почти на 40 години, но продължава да оглавява холивудските класации за сексапил и красота.

И не е никак трудно да прозрем зад тази тенденция, разглеждайки последната фотосесия за испанското издание на сп. Marie Claire.

В интервюто към материала вълшебната Ева признава, че последният съвместен проект с приятеля й Райън Гослин е нейната „сбъдната мечта”.

Двойката, за която наскоро се разнесоха слухове за раздяла, се запознават преди година на снимачната площадка.



„Той е колега мечта. Никога не съм се чувствала толкова креативна по време на снимки на филм”, споделя Мендес за своя любим.

За снимките на новия си брой екипът на Marie Claire съблича Ева в шикозни бански и акцентира върху нейната полудива, ретро красота.



В интервюто си актрисата говори за самочувствието и външния си вид. Тя разкрива, че досущ като повечето тийнейджъри тя също се е притеснявала от начина, по който изглежда.



„Няма значение как си изглеждал или как изглеждаш сега. Това е нещо, върху което всеки трябва да работи. Осъзнах, че за себе си съм създала имидж на щастлива, здрава и силна жена, но това е само една част от мен.



Чувствам, че е важно жените да знаят, че имам същите проблеми като тях. Това, което искам да кажа на момичетата е, че много от нещата, които не харесват в себе си сега, вероятно ще заобичат, когато пораснат, защото именно това се случи и с мен.



Когато ми правят комплименти за неща, които не харесвах, когато бях на 13, като захапката ми и бенката, тогава разбирам, че несъвършенствата ти са нещата, заради които хората те заобичват.”