Бионсе, Марая Кери и Шерил Коул са сред големите музикални любимки, за които сцената доскоро не бе приоритет.

Двете мамчета – Би и Марая, се подготвяха за появата си пред света. И двете успяха да свалят голяма част килограмите след раждането, като фаворит в това отношение безспорно е Бионсе.

През последната година Шерил Коул преживя известни професионални и лични катаклизми, но сега се завръща по-секси и силна отвсякога.

Изминаха 9 месеца от последната сценична изява на Бионсе. Но ето, че обожаващите я фенове могат да й се радват отново.

Превземайки сцената в Ню Джърси Бионсе изнесе страхотен концерт, с който отпразнува своето завръщане след раждането на дъщеря си Блу Айви.



Певицата разтресе сцената с характерните си луди танци и изнесе на показ прекрасните си форми, пристегнати в секси сценични костюми.

Те са направени по поръчка от лондонската модна къща Ralph & Russo, които използвали общо 500 000 кристали Swarovski за украсата им.



Самата Бионсе сподели, че е щастлива да се завърне „у дома на сцената”.

Съпругът й, Джей Зи, сподели в своята Twitter страница: „BEYONCE is the best performer in the world.” (Няма нужда от буквален превод, нали?!)



Марая Кери също покори по познат начин сцената, но Дивата бе гостенка на Мароко и един от най-големите музикални фестивали там.

Майката на близначетата Монро и Марокан изглежда здрава и щастлива, което със сигурност ще се отрази великолепно на кариерата й отсега нататък.



Нека отбележим, че златистата рокля стои прекрасно на пищните форми на певицата, а микрофонът й е покрит изцяло с кристали Swarovski.

Спекулации съпътстваха изпълнението на Шерил Коул на сцената на музикалното риалити The Voice. Наддаваха се „залози” дали британката ще пее на живо или ще продължи с плейбек изпълненията си.

Шерил реши да затвори устите на критиците си предлагайки драматично шоу на сцената, изпълнявайки своя най-нов хит Call My Name, но отново пя на плейбек.



И ако буквалното влитане на сцената не бе достатъчно, то шантавият й аутфит свърши чудесна работа. Дрехите по Шерил са на Roberto Cavalli, създадени от дизайнера специално за певицата.