Ако през изминалите дни нямаше кой знае какви сензации на червения килим в Кан, то преди броени часове една млада британка направи истински фурор.

Въпросното момиче е небезизвестната Шерил Коул, която прави шеметно завръщане в шоубизнеса след дългата и наситена с емоции и драми почивка.

Любимката на англичаните, която галено наричат „national sweetheart”, се появи на премиерата филма „Amour”.



Тя доведе със себе си не само антураж от стилисти, фризьори, гримьори и лични асистенти, но и слаб дъжд, който много ефектно придружи момичето от Острова на мъглите и дъждовете.



Шерил Коул бе облечена в съвършена бяло-червена рокля от котюр колекцията на Stéphane Rolland за сезон Пролет 2012.



Горната част на тоалета впечатлява с ръкавите, тип „капаци”, голия гръб и елегантната линия, подчертаваща фигурата на певицата.

Долната част на роклята пък спира дъха с ярко червените пера, разпиляващи елегантно по земята.

Вероятно единственият недостатък в случая е, че заради сходния нюанс на роклята със този на звездната пътека, не можем да се насладим напълно на красотата и внушителността на тоалета.

Даян Крюгер, която е част от звездното жури на фестивала в Кан, отново събра погледите и вниманието на папараците с елегантна и безкомпромисно стилна визия.



На премиерата на филма „Amour” тя се появи в блестяща рокля на Vivienne Westwood.

Асоциацията, която правим е със силует на богиня. Браво, Даян!



Моделът Ерин Васон също бе гост на премиерата на филма „Amour” и също избра бяло-червена цветова комбинация за тоалета си.

Нейната рокля с копринен шифон е на Antonio Berardi и е част от пролетната му колекция за 2012.

Водещата на филмовия фестивал, Беренис Бежо, премина през червения килим на премиерата на лентата на „Lawless” в цветна рокля на Prada.

Това е и първата й разходка по пътеката, въвеждаща звездите в Двореца на Фестивалите.