Риана беше приета в болница веднага след наградите MET Gala, заради „отпадналост и дехидратация”, това съобщи самата певица, публикувайки и снимка на включената в тялото й система.

Според нейни близки животът й преминава в постоянни пътувания, посещаване на различни светски събития и нощни парти подвизи.



Риана винаги и била известна като „музикална машина”, която не спира да репетира, изнася концерти и записва нови песни.

Напоследък обаче поведението й излиза от контрол, а преди дни дори пропусна генерална репетиция за предаването Saturday Night Live.

24-годишната изпълнителка не крие парти подвизите си и смело публикува свои снимки в Twitter, на които позира с трева, алкохол и натрапва еротичното си поведение с предизвикателни пози.



Близки на Риана твърдят, че тя винаги е обичала да се забавлява, „но през последните месеци излиза малко извън контрол”.

Небрежното изказване обаче крие сериозни съмнения дали певицата не прекалява с пороците, които са съсипали не една или две кариери в шоубизнеса.



Нейна бивша асистентка споделя пред сп. Star: „Тя е много самотно момиче... омръзва й да седи в хотелската си стая и иска да излиза навън за по питие. Според нея това е просто забавление, но става все по-очевидно, че тя търси начин да запълва празнини в живота си. Всички около нея я съветват да намали темпото и ако трябва да помисли аз кратка терапия.”