В поредица от няколко материала ще ви разкажем личните истории на няколко известни дами, които са били влюбени в женени мъже.

Нека започнем с Наоми Кембъл и възлюбеният й Владислав Доронин.

Наоми и Владислав се запознавали през 2008 г. на Кинофестивала в Кан. И това, че бизнесменът имал жена и дъщеря изобщо не смутило топ-манекенката – тя просто се преместила да живее в Москва.

В пресата все по-често започнали да се появяват слухове за предстояща сватба, но съпругата на Доронин Екатерина не му давала развод.

През 2009 г. бракът им все пак приключил, и то без да носи сериозни финансови загуби на бизнесмена. Екатерина можела да претендира за половината от състоянието на съпруга си, което се оценявало на 2 млрд. долара, но получила само 10 млн.

49-годишният Доронин вече от три години може спокойно да се венчае за 41-годишната Кембъл, но поради неизвестни причини не го прави. Интересно е, че бившата му съпруга проговори съвсем скоро за раздялата с милиардера. Тя разказа, че именно заради Наоми е рухнал нейният продължил цели 24 години брак.

Странното е, че преди Кембъл Владислав е бил пет години с шведската манекенка Карен Шонбахлер и по време на запознанството си с „черната пантера“ вече не е живеел с жена си.