Стилистите разкриха петте най-важни неща в гардероба, които ще помогнат на всяка жена да изглежда стилно и да се чувства уверена.

Когато дойде време да обновите гардероба си, не трябва да изкупите всичко. По-важно е да вземете малко неща, но те перфектно да подчертават достойнствата на фигурата ви или да скриват несъвършенствата й.

Модните аксесоари са изключително важни, те ще помогнат на всяка жена да добие закачлива, шик визия. Те са задължителни и не изискват големи разходи, докато в същото време идеално допълват модния ви стил.

Ако видите най-обикновена тениска на ниска цена, не се колебайте да я вземете. С подходящ аксесоар и комбинирана с тесни джинси, можете да се превърнете в модна кралица.

Според експертите в гардероба си всяка дама непремено трябва да има черна рокля, бяла риза, изчистено сако, чифт дънки и модни черни панталони. Тези дрехи формират основите на стилния дамски гардероб.

Всеки сезон има своя собствена тенденция. Не е необходимо да хвърляте солидна сума пари, за да си купите всяка новост на пазара. Достатъчно е да вземете мултифункционална дреха, която да пасва на останалите неща в гардероба ви.

Например най-обикновен шал, може да се комбинира като аксесоар към пролетната визия или грабващ акцент в зимното облекло.

Прилагането на тези идеи ще помогнат на жените да изглеждат стилно всеки сезон, казват модните стилисти, цитирани от БГНЕС.