Автор
Woman.bg

Мъжът: 10-те знака на сериозната връзка – II част

Продължение…

Интересува се от нашите интереси

Ако един мъж наистина иска сериозна връзка с една жена, той се опитва да научи всичко за нея – да разбере всичко, което тя обича или не обича. Ако хобито ни е да събираме ретро мебели, той ще бъде така добър да се преструва на заинтересован, когато цял следобед го разкарваме по магазините – макар че той би предпочел да си е вкъщи и да работи по колата си.

Това не трябва да не притеснява – той не губи индивидуалността си, просто се опитва да се сближи с нас във всеки аспект от живота ни – а споделянето на интересите ни е явен начин, че иска да се обвърже.

Дава ни ключ от апартамента си

Този жест не само крещи „Имам ти доверие.”, но и показва, че мъжът е сигурен, че ще сме заедно дълго време. Мъжете обикновено подхождат много предпазливо към домашното си владение.

Понякога се въздържат да не водят момичета в дома си само защото не искат да критикуват вкуса им за обзавеждане или домашните им навици. Затова, ако ни даде ключ, това е нещо като интимна церемония – сега, когато връзката ни е преминала на нов етап, той се отпуска и ни казва „Каквото е мое, е и твое".

Обажда се и без причина

„Здравей, какво правиш?” или „Реших да ти звънна и да ти кажа, че направих резервация, както се разбрахме за 20:00 часа довечера...” са коментарите, които оправдават обаждането, но истината е, че просто му липсваме и иска да ни чуе.

Докато говорим, той игнорира всичко друго около себе си и ни казва, че няма търпение да се видим. Ако ни се обажда на работа, ние сме заети и нямаме време да говорим, но ни казва, че няма да ни задържа много, а просто иска да чуе гласа ни, можем да му дадем няколко допълнителни червени точки.

След секс мъжът иска да се гушкаме и да си говорим

Няма обръщане на една страна веднага след секс, няма захъркване няколко минути по-късно – това е една от положителните страни на сериозната връзка.

Вместо това приятната възбуденост след секса е заредена с емоции, докосвания и интимни разговори. Мъжът иска да знае дали ни е било приятно и иска да ни каже, че го побъркваме от възбуда. Вероятно вече дори иска да се любим отново. Или, ако е твърде уморен, ще ни прегърне, ще ни погали по лицето и ще целуне врата ни, докато водим интимен разговор.

Търси мнението ни

За почти всяко свое решение – от това коя риза да облече на интервюто за работа до това каква кола да си купи, той иска да чуе мнението ни.

Това отново доказва, че мъжът ни уважава и цени идеите ни и вярва, че имаме не само добра преценка, но и уменията и способностите да му помогнем да подобри живота си. Затова и е започнал да вярва, че сериозната връзка е напълно възможна.