Мили дами, днес ви представяме така актуалната подстрижка със средна дължина, която освен с много чар пленява и с минималните усилия нужни, за да я поддържате.

Идеална за предстоящия летен сезон, тя ви осигурява не само шик визия, но и ви помага да спестите време и енергия.

Тази ослепителна подстрижка обещава да оживи косата и да й придаде игриво и закачливо излъчване.

Дължината на косата варира - актуални са и по-късите прически до брадичката, и по- дългите до раменете. Формите също са изключително разнообразни. Може да заложите както на асиметрична прическа, например къса от едната страна дълга от другата, така и на класическа черта.

Най-хубавото на по-късата коса е, че с малко усилия изглеждате като току-що излязла от салона за красота. Ако имате бизнес среща или пък уговорка за кафе с приятелки и се чудите какво да направите с косата си лесно и бързо може да я изправите с преса или със сешоар и четка. За вечерята с любимия пък подберете по-романтична визия, като накъдрите няколко кичура с маша и ги оставите волно да падат около лицето.

Независимо каква прическа изберете, права или къдрава, едно е сигурно- с подстрижка със средна дължина от вас ще струи лятно и закачливо усещане, което ще ви превърне в магнит за всички погледи.