Сложност и претенциозност в най-чист вид – така може да бъде описана пролетната колекция вечерни рокли на Shady Zein Eldine.

Луксът и детайлният дизайн винаги успяват да впечатлят и най-критичното око, макар на пръв поглед подобен тип модели да граничат с кича.

Дизайнерската къща събужда творческия си импулс с настъпването на пролетта и прави своя пролетен реверанс с живи цветове, множество детайли и цветя.

Shady Zein Eldine е името, зад което твори един котюр дизайнер с ливански произход и екип от професионалисти в сферата на висшата мода.

С характерен почерк и слабост към вечерната рокля те налагат една елегантна и ефирна тенденция на прецизна бродерия, релефни аксесоари и щипка грандиозен лукс в лицето на малки кристали.



За моделите къси рокли текстурните детайли са най-впечатляващият елемент от дизайна.

Флоралните мотиви, неочакваните и засукани плетки, кристалите и внимателно подбраните цветове създават впечатление за красива увереност и самочувствие.

Роклите тип „русалка” преобладават в колекцията и говорят за източника на вдъхновение за Shady Zein Eldine, а именно морето.