Автор
Woman.bg

Тренирайте с adidas ClimaCool, за да запазите свежестта си

Разработенa от екипа на adidas, докато работят по изграждането на анатомична карта на тялото, ClimaCool технология засича областите, които се затоплят най-много по време на спорт, осигурява 360 градусова вентилация и помага на атлетите да останат сухи, като по този начин увеличава тяхната ефективност при всякакви метеорологични условия.

adidas ClimaCool серията носи името си от двете основни функции залегнали в нейното приложение, а именно да "охлажда" спортистите и да предлага свежи и модерни спортни продукти.

Разработена с изучаването на картата на тялото, серията се базира върху технологията за откриване на областите, които се загряват най-много по време на спорт. Тя осигурява на 360 градуса вентилация и контрол на влагата. По този начин позволява за спортистите да останат сухи и да повишат ефективността си по време на спорт, независимо от метеорологичните условия. Облеклото и обувките в колекцията привлича вниманието с изключително съвременни линии, свободни и удобни стилове, както и с уникалната си технология.

Обувките adidas ClimaCool са удобни както за бягане така и за разходка

Обувките ClimaCool са произведени с ClimaCool технология за удобно бягане и отлично изпълнение на упражненията, както и с привлекателни цветове и дизайн. Най-важната особеност на тези добре изглеждащи и удобни обувки, е че те осигуряват 360 градусова вентилация на краката. Повърхността им е проектирана с максимална устойчивост към влага.

Обувките са изключителни и със своето свръх леко тегло, което е от особенна важност при бягането – външният слой е покрит с висококачествен, траен плат; неизносващи се, въздушни подметки характеризиращи се с гъвкавост за комфорт.

Обувките са идеални и за тези, които обичат дългите разходки, тъй като осигуряват циркулация на въздуха във вътрешността на обувката и контрол на топлината със своята специална структура на подметката. Краката ви ще останат сухи и свежи докато се разхождате, благодарение на динамичната система за вентилация, която ще балансира влагата в обувките ви.