Автор
Woman.bg

Победителката от играта на NIVEA Intimo - Катя Мехтерова

Срещнахме се лично с победителката от играта на NIVEA Intimo, за да си поговорим за неочаквания късмет, грижата за красотата и симпатиите към Woman.bg. Ето какво ни разказа Катя Мехтерова:

Бихте ли се представили на нашите читатели - как се казвате, къде живеете, с какво се занимавате (учите, работите).

Здравейте! Аз съм Катя, живея в София. Сега приключвам с магистратурата си и същевременно с това работя като Супервайзър в голяма международна компания.


Къде научихте за играта на NIVEA Intimo?

За играта на NIVEA Intimo научих от вашия сайт.

Какво ви накара да участвате?

Естествено, това което ме накара да участвам е самата награда, която е доста мотивираща. И разбира се възможността, която се предоставя за тестване на продукти, които до този момент - поради една или друга причина, не са попадали в моята потребителска кошница.



Интересувате ли се от темата свързана с „Интимната хигиена“?

О да, разбира се. Смятам, че всяка уважаваща себе си жена трябва да се интересува и информира по тази тема перманентно.



В играта взеха участие повече от 3 500 дами. Очаквахте ли че ще сте една от 10-те участнички, които ще тестват продуктите на NIVEA Intimo?

Изобщо не съм предполагала, че ще имам възможността да тествам някои от продуктите на NIVEA, но тайно се надявах на това.

С какви впечатления останахте след тестването на продуктите?

Ако до този момент не бях ползвала продуктите от тази серия, след теста те стават предпочитани от мен и за в бъдеще бих използвал само тях (надявам се да не е прозвучало като реклама).

Използвате ли продукти на Nivea и имате ли предпочитан такъв?

Да, NIVEA е сред една от предпочитаните от мен марки козметика. Фаворити са ми продуктите от серията „Грижа за косата” - Volume Sensation. Също така използвам и крема за ръце SOS.

Как реагирахте като разбрахте, че точно вие печелите Наградата от играта? Как се почувствахте?

Знаете ли как всъщност разбрах, че печеля? Бях на работа и една от колежките ми, която явно и тя е ваш почитател, e прочела статията, в която сте ме обявили и побърза да ми каже - „ Кате, обрала си някаква награда”. Страшно много се зарадвах, че точно аз печеля тази страхотна награда. Веднага се похвалих на всички мои познати. Смятам, че всеки един на моето место би бил толкова щастлив, колкото съм и аз.

Често ли четете нашият сайт Woman.bg?

Бих казала, че доста често дори. Случвало ми се е на ден да го посещавам по няколко пъти. Ако ми е скучно бързо кликвам в браузъра woman.bg и разглеждам повечето от рубриките. Знам, че винаги мога да намеря във вашия сайт интересни и любопитни за читателя статийки.

С какво още бихте искали да ви зарадва woman.bg?

Най-много ми харесва модната ви рубрика, затова колкото повече интересни статии публикува, толкова по – щастлива ще съм.

Пожелайте нещо на нашите читатели.

Приветствам вашите читатели да не спират да посещават сайта ви, защото във всеки един момент могат да бъдат приятно изненадани. А на всички, които са участвали мога да кажа - не губете кураж и не спирайте да играете и да ползвате продуктите на NIVEA.