За рекламните си кампании фирмите-производителки на мъжко бельо винаги наемат разкошни мъже фотомодели с мъжествени лица, релефни мускули и секси излъчване.

И този подход действа безотказно – дълбоко в себе си всеки един мъж, купувайки си боксерки, се надява да изглежда с тях още по-секси от показания на опаковката фотомодел. Жените пък тайно вярват, че някой ден и техният любим ще се превърне в полубог с магнетичен поглед, каквито са рекламните лица на Denim и Emporio Armani.

Силният пол може да смята рекламата на Emporia Armani с Риана за най-секси, но ние жените несъмнено ще предпочетем тази с Томас Сколудик – а и той е доста по-разсъблечен!

Идеалният мъжки торс е най-добрият начин да се привлече внимание към рекламата. Ако над този торс стои и лицето на световноизвестна звезда, ефектът е гарантиран! Шведската марка за ежедневно облекло H&M е наясно с това и покани за създаването на новата си колекция мъжко бельо пролет-лято 2012 красивия футболист Дейвид Бекъм. Той не само е разработил дизайна на няколко модела боксерки и потници David Beckham Bodywear for H&M, но и се разсъблече за рекламната кампания. Сега съвършеното тяло на Дейвид, с плочките на корема и сексапилните му татуировки, краси Таймс Скуеър. А ние продължаваме да завиждаме на Виктория Бекъм!

Днешната ни предложения не целят да ви подтикнат да купите нови гащи на партньора си. А да си направите малък тест – след прегледа на тези секси снимки ще можете ли да си спомните поне една марка бельо от представените?

Дейвид Бекъм за H&M

Дейвид Бекъм за H&M

Сalvin Klein пролет-лято 2012

Сalvin Klein пролет-лято 2012

Emporio Arman Underwear пролет-лято 2012

Emporio Arman Underwear пролет-лято 2012

Tarra’o пролет-лято 2012

Tarra’o пролет-лято 2012

Tarra’o пролет-лято 2012