Продължение...

СПА-почивка в Израел

В Обетованата земя всички неизменно се стремят към Мъртво море. То само по себе си е уникален СПА-център благодарение на сухия слънчев климат, чистия въздух, лечебната кал и уникалния вид ултравиолетово лъчение.



На брега на Мъртво море ще намерите десетки СПА-центрове, предлагащи различни типове масаж, лечебен минерален пилинг на кожата, компреси с кал, апликации, фитотерапия, серни вани, рефлексо и минерална терапия, както и процедури за отслабване.

Мъртво море само по себе си може да ви подмлади и да засити тялото ви с микроелементи – все пак водите му са съставени на 33 % от соли и минерали.



СПА-почивката в Израел има и други предимства. Тук можете да идвате целогодишно, тъй като Мъртво море никога не изстива и не се прегрява. Това ще ви бъде от полза, ако шефът ви е съгласен да ви пусне в отпуска само през зимата...



СПА-почивка в Гърция

Въпреки кризата Гърция си запазва многобройните СПА-центрове, разположени буквално във всеки един по-голям хотел на страната. А тъй като в Гърция минерални извори има под път и над път, термални курорти също има предостатъчно.



В гръцките СПА-центрове можете да се подложите на козметични и терапевтични процедури, кални бани, естетически и подмладяващи процедури, десетки видове масаж, водни процедури, озонотерапия, както и да си съставите професионална програма за правилно хранене.