Здравейте, скъпи дами! Какво да ви пожелаем в най-женския ден от годината? Да сте усмихнати, позитивни, да имате много слънце в душите, а мъжът до вас да ви прави щастливи, да ви носи опора, самочувствие, да разбира малките ви грехове и да вярва във вас!

От мъжката половина на човечеството се очаква днес да поднесе освен чудесен букет на дамата до него и някаква приятна изненада, независимо колко голяма е тя! А вие, момичета, изберете виното за празничната вечер. Какво ще кажете?

В първия брой на „Винени страници” ви разказахме за направеното проучване в Англия сред мъжката част от населението на тема как възприемат дамата, която умело поръчва вино на вечеря в ресторант и има познания за него. Пригответе се да чуете мнението на повече от половината анкетирани господа! – те намират за много секси дамите, които могат да говорят за божествената напитка и не се притесняват да направят избора вместо тях. Сигурна съм, че и българските мъже ще се съгласят с това!

Така, че днес, мили дами, днес вие сте на авансцената! Дали на ресторант или в домашна обстановка, инициирайте вие разговора около виното, а то ще довърши започнатото от вас! Няма друга напитка в света, която да носи толкова заряд и емоция в себе си. Във виното ще откриете съвършенство и баланс, хармония и наситеност на вкусовете, идеално съчетаващи се с избраните за празника блюда.

И тъй като навън отново е снежно, няма да сгрешите ако заложите на червените вина. Независимо дали ще изберете по-фин и елегантен Пино Ноар, меко и плодово Мерло или богат Каберне Совиньон, уверете се, че подхожда на избраната от вас храна.

Днес може да забравите за диетите и да се насладите на една наистина празнична вечеря. Защото мъжете обичат дамите да се хранят с апетит. А какво по-секси от една дама, която уверено избира виното за вечерта и умело говори за него?

Виното ще скъси дистанцията, ако сте на среща за първи път, с виното ще се отпуснете и ще забележите, че човека срещу вас има чудесни черти в характера си. Затова вдигнете наздравица и забравете за малките проблеми от ежедневието.

Днес вие сте принцесите! Вярвайте в това и ще видите, че и другите около вас ще го повярват! А защо това да не продължи и в другите дни? От вас зависи!

Честит 8 март, скъпи дами!