Вторият сезон на риалити формата „Пътят към короната”, който ще излъчи Мис България 2012 в ефира на TV7, започва с коментарно студио на 3 март от 19:45.

Водещ на първото коментарно студио е Нели Атанасова, която води и церемонията за финала на конкурса Мис България 2011.

Продуцентът на !no frame media Виолета Сечкова ще запознае зрителите на TV7 с формата на конкурса тази година, а в студиото ще влезе и миналогодишната носителка на титлата Ваня Пенева, за да сподели емоциите, които е преживяла по пътя към короната.

* Виолета Сечкова

* Ваня Пенева

В предаването гостуват още Тихомир Белегански – букер в агенция „Визаж”, и водещият на втория сезон на „Пътят към короната” Наско Михайлов.

* Наско Михайлов

Риалити форматът „Пътят към короната” ще излъчи 16 епизода, които проследяват подготовката на претендентките за короната „Мис България 2012”, както и осем коментарни студиa, в които известни личности ще обсъждат представянето на кандидатките.

Епизодите ще се излъчват всеки вторник и четвъртък от 19:45, а коментарното студио – всяка събота, 19:45. На 29 април ще се състои официалната закриваща церемония, на която ще бъде избрана най-красивата българка за 2012.

* Нели Атанасова

Гледайте „Пътят към короната”, втори сезон, всеки вторник, четвърък и събота, 20:45!Посетете сайта на конкурса: http://missbulgaria.tv/ и Facebook страницата: http://facebook.com/missbulgariaofficial