Анджелина Джоли продължава да представя най-новия си проект, филма „В земя на кръв и мед” по света.

Лентата се оказа доста противоречива. Дни преди появата на режисьорския дебют на известната актриса, журналистът Джеймс Дж. Брадок, или познат още с псевдонима Йосип Дж. Кнежевич, я обвини, че е откраднала сценария от негов роман. Историята, която пресъздава Анджелина Джоли била взаимствана от романът му, излязъл още през 2007 година.

„В земя на кръв и мед“
се разказва за една невъзможна любов между сръбски войник и жена мюсюлманка, представена на фона на войната в Босна през 1992-95 година е в основата на режисьорският дебют на Джоли.

Според хърватският журналист: „Нейната идея е просто преправена версия на моя роман… Не може да става въпрос за съвпадение. В моята книга главната героиня е непрекъснато измъчвана и изнасилвана от войници в лагера… Във филма главната героиня също е непрекъснато изнасилвана от войници“.

След това филмът беше забранен в Сърбия, тъй като съседите ни смятат, че необективен по отношение на тяхната страна.

Вчера пък стана ясно, че Анджелина е получила заплахи, свързани с лентата. "Имаше неща, изпратени до мен, имаше неща, публикувани онлайн", заяви Джоли в интервю в Сараево. "Разбили са прозорците на колата на един човек от моя екип, друг е бил заплашен по телефона".

Актрисата се отказа от плановете си да направи премиера на филма и в Белград, но отрече това да е вследствие на получените заплахи.

Последното място, на което Анджелина показа новия си проект беше Франция. На събитието тя се появи с елегантна рокля на Ralph & Russo с голямо цвете за акцент. Доста от модните критици коментираха, че актрисата е направила крачка напред в модно отношение с тази рокля и я одобриха. Какво е вашето мнение за нея, очакваме да разберем от коментарите ви.