Автор
Woman.bg

Най-романтичните моменти от живота на звездите

Последните новини за разводите и разделите между Хайди Клум и Сийл и Кейти Пери и Ръсел Бранд вече почти ни накараха да повярваме, че в света на звездите истинска любов не може да има.

Но ако се замислите, това е само едната страна на монетата – от другата страна стоят силни чувства и нови романтични връзки.

Нека си ги припомним, докато очакваме празника на влюбените Свети Валентин.

Приключването на продължителна връзка или тежкият развод далеч не са повод да престанете да вярвате в любовта. Романтичните истории на Дженифър Лопес, Ева Мендес и Наталия Водянова само го доказват. Въпреки на пръв поглед идеалния брак с английски лорд, след развода Наталия отгръща нова страница, разкривайки връзката си с Антоан Арно. И си признава, че пак е щастлива!

Дженифър Лопес пък затвърди славата си като сърцеразбивачка – още преди оформянето на съдебното решение по развода й с Марк Антъни, звездата намери утеха в прегръдките на младия танцьор Каспър Смарт. Ева Мендес беше с продуцента Джордж Гаргуревич почти десет години, без да се стигне до сватба или раждане на дете. Надяваме се, че сега актрисата ще си навакса пропуснатото с новия си любим Раян Гослинг.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт

Любовната карма на Холивуд се поддържа и от неразделните двойки, които са заедно от години и не смятат да променят това, въпреки многобройните слухове в жълтата преса. Такива са Анджелина Джоли и Брад Пит, които са заедно от 7 години, Джесика Алба и Кеш Уорън, женени от 8 години, Джони Деп и Ванеса Паради, които наскоро опровергаха слуховете за раздяла след 14 години връзка и Гуен Стефани и Гавин Росдейл с рекордните 17 години щастие заедно.

Новите млади звездни двойки като Ема Стоун и Андрю Гарфийлд, Зоуи Кравиц и Пен Беджли и Ванеса Хъджинс и Остин Батлър имат да извървят дълъг път до рекорда на Гуен и Гавин, но ние се надяваме, че любовта им няма да повехне още дълги години.

Сигурни сме, че 2012 г. ще бъде изпълнена с радостни новини за сватби, бременности и страстни любовни връзки между знаменитостите. Нека прегледаме най-романтичните моменти от живота на влюбените звезди и се настроим за Свети Валентин!

Ако обичате да обичате и искате да го покажете на любимите си хора, само сега имате уникалния шанс да им подарите обич с NIVEA Creme.

С приложението на NIVEA можете да изпратите послание и да покажете на приятелите си, че ги харесвате, обичате, обожавате или мечтаете за тях. Разберете повече тук

Още от най-романтичните моменти на звездите:



Ема Стоун и Андрю Гарфийлд



Алесандра Амрозио и съпругът й Джейми Мазур



Анджелина Джоли и Брад Пит



Ванеса Хъджинс и Остин Батлър



Гуен Стефани и Гавин Росдейл



Джъстин Бийбър и Селена Гомес



Джесика Алба и Кеш Уорън

Ванеса Паради и Джони Деп

Зоуи Кравиц и Пен Беджли

Кейт Мидълтън и принц Уилиям

Кейти Холмс и Том Круз

Райън Гослинг и Ева Мендес