Как да направите бедрата си гладки като на бразилката Жизел Бюндхен?

Лесно – просто ползвайте домашните рецепти за красота от цял свят!

Италия – рициново масло за миглите



Оказва се, че повечето италианки ползват рициново масло, за да направят миглите си дълги и гъсти. Това е наистина ефективно и изпитано средство. Така че ако изведнъж миглите ви започнат да капят, рициновото масло ще ги подхрани и укрепи. Иска се само постоянство – нанасяйте рициново масло на миглите всяка вечер преди лягане в продължение на няколко седмици и ще видите резултата – миглите ви ще станат по-плътни и гъсти.

Китай – бял чай за укрепване на косата



Казват, че китайките се запазват млади по-дълго, само защото са по-дребнички. Но не само това прави кожата им гладка и нежна. Тайната се крие по-скоро в гените и... в белия чай! Много продукти от китайската козметика включват в състава си бял чай. Тази напитка впрочем е ефективна и за неутрализиране на свободните радикали. А ако добавите в чая си капка масло от розмарин и си оплакнете косата с него, ще постигнете овлажняване, еластичност и естествено сияние на косъма.

Бразилия – пясък за пилинг на кожата



В Бразилия често могат да се видят момичета, които се търкат с мокър пясък на плажа. Този пилинг не само ексфулира мъртвите клетки, но подобрява и кръвообращението, а затова спомага за изгаряне на мазнините и намалява целулита. Впрочем за пилинг можете да използвате и подръчни средства – например хубавицата Бар Рафаели си прави скраб от морска сол и зехтин. Друг ефективен домашен пилинг е този с кафена утайка. Кожата ви ще стане гладка и нежна още след втората процедура.