Една хитова песен със сигурност е огромен успех за всеки изпълнител, особено в днешно време, когато конкуренцията е толкова ожесточена.

Повечето музиканти не биха признали, че не харесват някоя от своите песни, тъй като именно феновете им, които ги карат да ги изпълняват непрекъснато, плащат техните сметки.

Има обаче няколко изпълнители, които публично са споделяли, че мразят дадена своя песен до болка.

Кои са те?

Майли Сайръс

Майли Сайръс обожава да купонясва, както видяхме и миналата седмица, когато облиза торта-пенис.

Оказа се обаче, че тийн звездата не харесва своето парче "Party In the USA.", през септември миналата година, тя помолила ди-джей в клуб в Чикаго да я поздрави с някоя от нейните песни, стига да не е споменатата по-горе.

Кърт Кобейн

В интервю за сп. Rolling Stone, Кърт Кобейн признава, че дори не може да си спомни как се свири солото на китара от безсмъртния му хит "Smells Like Teen Spirit". Щом се наложило да я изпълнява, той доста се срамувал. Кобейн допълва, че "всички са изключително съсредоточени върху тази песен, а причината е, че са я виждали милиони пъти по MTV".

Том Йорк

Том Йорк и останалите членове на групата Radiohead неведнъж са споделяли своето нежелание да изпълняват хита си "Creep". Още през 1996 г. те си казват, че лятното парти на MTV ще бъде последното място, на което ще изпълнят парчето.

Лиам Галахър

Вокалистът на Oasis Лиам Галахър е известен с непрестанните скандали, които има с брат си Ноел. Затова за никого не беше изненада, че той реши да унищожи песента "Wonderwall", която е написана именно от Ноел.

"Не мога да понасям тази ш***** песен! Всеки път, когато я пея ми се ще да повърна. Проблемът е, че това беше голям хит за нас" - призна той през 2008 г.

Мадона

След близо 30 години под светлината на прожекторите, Мадона има завиден списък от хитове зад гърба си. Това обаче не означава, че тя харесва всеки един от тях.

"Не съм сигурна, че мога отново да изпея 'Holiday' или 'Like a Virgin' . Просто не мога, освен ако някой не ми плати 30 милиона долара, като например когато някой руснак иска да пея на 17-ия рожден ден на детето му" - сподели звездата.