Американската хард рок група Guns N' Roses ще направи първия си концерт в България на 8 юли на стадион "Българска армия" в рамките на новото издание на фестивала Sofia Rocks, съобщиха организаторите от "Болкън ентъртейнмънт".

"От няколко години се опитваме да доведем тази наистина любима на феновете, култова група в България. Изключително съм щастлив, че точно тази година можем да обявим Guns N’ Roses за хедлайнър на третото издание на фестивала Sofia Rocks.

Убеден съм, че всички рок фенове също с нетърпение са чакали да видят Axl Rose на българска сцена. Мога да ви кажа, че за самия него това е много вълнуващо събитие и имам уверението на неговия мениджмънт, че Axl е впечатлен от възможността да се срещне с българската рок публика, за която вече е чувал легенди”, споделя David Lieberberg – Мениджър Артисти и Репертоар на Болкън Ентъртейнмънт.



Все още няма информация за цената на билетите. Уебсайтът на групата, който е в процес на обновяване, все още не е потвърдил концерта, както и предстоящото турне.

Фестивалът тази година ще бъде двудневен и ще се проведе между 7-8 юли.