Автор
Woman.bg

Тоалетът от промоцията на Андреа. Допада ли ви?

Онзи ден Андреа отпразнува рождения си ден с излизането на новия й албум.

В същата вечер бе и премиерата на скандалното й видео към песента "Лоша". Кадър от него предизвика доста коментари в Интернет, тъй като певицата е разпъната на кръст като Христос.

За да уважат изпълнителката, на събитието бяха дошли нейни колежки и близки. Половинката на Андреа - боксьорът Кубрат Пулев също присъства на промоцията.

За вечерта, изпълнителката се беше спряла на тоалет в лилаво и черно с асиметрична кройка. Обувките пък бяха без ток и на висока платформа. Те са дело на обущаря Данчо, който се грижи за сценичните обувки на голяма част от представителките на поп фолка.

По повод новия си албум Андреа написа в своята Фейсбук страница:

"В ръцете си държите "ЛОША". Диамантът в короната на първите ми пет години в музиката. Едно истинско бижу родено от мечтите и емоциите на мен и екипа ми.

Благодаря на всички, които работиха по него. На Кости Йонита, Йорданчо Василковски - Оцко и Цветан Спасов за музиката и аранжимента на тези прекрасни песни. На Росен Димитров, който успя да облече в думи и най-съкровенните пориви на душата ми. И на вас - моите почитатели. Тези, които бяха до мен като истински ангели - в най-лошите и най-добрите моменти.

P.S.
Този албум посвещавам на моето семейство - на майка ми, баща ми и брат ми. И на моята баба - една изключителна жена, която ни напусна в момента, в който прекрачих прага на музиката. Но тя все още държи ръката ми, за да не се изгубя...

Обичам ви!"

Андреа

Обувките на Андреа

Кубрат Пулев, Андреа, Анелия и Кости

Андреа, Анелия, Кости и Галена

Андреа, Анелия, Кости и Галена

Кубрат Пулев и Андреа

Новият албум на Андреа