Можете да изгледате на живо официална премиера на новото Renault Twingo от 19:00 часа, по време на която ще се състои ревю на модната колекция “Inspired by Twingo” на Валя Стоянова, вдъхновена от градското бижу.

47 млади дизайнери от цялата страна взеха участие през ноември 2011 в конкурса на Renault “Inspired by Twingo”.

Те представиха идеята си за модна колекция от 10 авторски модела, вдъхновени от новото Renault Тwingo и неговите предимства – модерност и стил, достъпност, надеждност, комфорт, иновативност.

Журито бе затруднено в избора си, а предложенията – изключително креативни.

Победител стана Валя Стоянова. Реализираната й авторската колекция ще бъде показана на 25 януари 2012 по време на премиерата на новото Twingo.

Новото Тwingo е усъвършенствана версия с акцент върху елегантния дизайн и изчистените линии. Този модел отбелязва появата на следващо поколение автомобили Renault с фокус върху въздействаща цялостна визия, активно взаимодействие с индивидуалните предпочитания на собственика и безкомпромисно представяне в динамичните градски условия.

Перлата сред автомобилите на френския гигант е отчетливо разпознаваема със спортното излъчване и просторното, лесно за моделиране купе.

Новото Twingo e сред топ тенденциите на 2012 – стилна визия, компактност, икономичност и достъпност, високи технологии. Нека посрещнем заедно неговия звезден миг тук и на живо!