Визуално красива комбинация между новото бижу при компактните автомобили и запазената марка за стил и функционалност в мобилните телефони!

Новото Renault Twingo пристига официално у нас с голяма премиера на 25 януари и като истински дигитален бохем носи със себе си последните технологични новости. Днес обръщаме внимание на този малък детайл, който обаче силно подчертава усещането за модерност и градска адекватност в новия модел Twingo.



Любимият ви iPhone има запазено място в елегантния интериор на купето и с помощта на приложение, което можете да изтеглите безплатно, ви дава редица възможности в управлението на авто-радиото: лесни звукови настройки, Bluetooth синхронизация на телефонни разговори със свободни ръце и други. Сега имате достъп до всички любими приложения, директно през сензорния екран на вашия iPhone. Приложението е съвместимо с всички версии на популярното мобилно устройство.



През вашия iPhone можете да влезете и директно в нашата Facebook страница, посветена на премиерата на новото Twingo в България и градската мода през 2012.

Вижте късите прически със задължителен бретон от Париж, блестящите нокти от световните модни подиуми или артистичните интерпретации на грима в едно уникално упражнение по стил от сърцето на Ню Йорк. Продължаваме Седмицата на Twingo с интересни награди и модни изкушения.

Стани фен на Facebook страницата на новото Twingo и кажи „Здравей” на новия модел! Най-позитивният и оригинален поздрав към новото Twingo ще получи голямата награда: Преобразяване от топ фризьори, гримьори , маникюристи и място на първия ред за голямата премиера - Fashion Show Twingo Trend на 25 януари в София!

И това не е всичко! До края на седмицата всеки ден един от феновете на страницата на новото Twingo - Twingo Trend на лотариен принцип ще спечeли подаръци - спирала Maybelline Volum’Express Cat Eyes, колекция лакове The Look на CND, колекция лакове CND &Jason Wu или прическа в Stephan!



Днес спечели топ тенденцията в маникюра за сезона - комплекта CND The Look FW 2012 и покана за модното шоу Fashion show Twingo Trend на 25 януари!

Как? Разбери Тук!