Автор
Woman.bg

Три визии, които ще поведат красотата през пролетта

Независимо дали ще се подготвяте за работа, за среща с приятели или за нощни парти походи, следващите три визии ще са основата на експериментите ви с грима за сезон Пролет-Лято 2012.

Постигането на съвършен грим не е лесна задача, но със сигурност постижима. Единственото правило, гарантиращо успех, е пестеливото използване на грима.

Предлагаме ви три звездни визии, постигнати с намесата на професионалисти и повече от необходимото за ежедневието количество макиаж, но които могат да ви поведат смело в света на магията на декоративната козметика.

Певицата Деми Ловато се появи с впечатляващ грим на представянето на последния брой на списание Seventeen, чиято корица украсява.

Гримът й е вдъхновен от порцелановите кукли – нежен, блед цвят на лицето, подчертани скули с прасковен руж и акцент върху устните с червило в мек коралов нюанс. За да се създаде баланс в грима, очите са леко подчертани с бежово-кафеникави сенки и черна спирала.

Със страхотен свеж вид се появи актрисата Джулиан Хъг на церемонията по връчването на наградите People's Choice Awards.

Гримът й бе в стил Дженифър Анистън - с перфектен тен и перлен блясък на лицето, подчертани скули с руж в розово, устни с естествен блясък и подчертани с черен молив очи.

Риалити звездата Ким Кардашиян представи по-смел макиаж на афтър партито на Златните глобуси. В типичен холивудски стил лицето й бе матирано, очите подчертани със злато, а миглите плътни и гъсти. Устните й бяха оцветени с червило с оттенък на тъмночервена роза.