Автор
Woman.bg

Ресторантите на звездите: Джъстин Тимбърлейк

През последните години стана особено популярно звездите да участват в гастрономическия бизнес – музиканти, актьори и ключови фигури в шоу-бизнеса отварят ресторанти с любимата си кухня, за да могат да поканят там приятелите си и разбира се за да увеличат още повече доходите си.

Наскоро самата Лейди Гага спомена, че иска да открие свой ресторант – тя е вложила пари в заведение, което баща й ще основе в Ню Йорк в памет на покойната й сестра Джоана. Официалното откриване на ресторант Joanne беше насрочено за декември. А защо не обиколим и ресторантите на други звезди?

В поредица от материали ще ви покажем редица звездни заведения.

Джъстин Тимбърлейк и ресторанта му Southern Hospitality

Джъстин е не само известен певец и талантлив актьор, но и преуспял бизнесмен – той е собственик на ресторанта Southern Hospitality в Ню Йорк.

Заведението е разположено в престижния квартал Ийст Сайд и предлага типична американска южняшка кухня и гостоприемна атмосфера.

Ако се отбиете там, непременно пробвайте пилето с подправки и мемфиските ребърца – това са любимите ястия на Тимбърлейк, а в ресторанта те се приготвят от самата му майка. Според слуховете Линдзи Лоън е почитателка на заведението.