Продължение...

Алек Болдуин и дъщеря му Айрланд Болдуин

През април 2007 г. кавгата между Алек Болдуин и дъщеря му стана известна на медиите и го показа в лоша светлина. След бурния развод с майката на Айрланд Ким Бейсингър актьорът се срещал и се чувал с дъщеря си „по разписание“.

Скандалът станал, когато Айрланд не отговорила на планираното сутрешно обаждане от Ню Йорк на 11 април. Разяреният Болдуин оставил на телефонния секретар съобщение до тогавашната си 11-годишна щерка, в което я нарича „грубо и безмозъчно прасе“.

„Ти просто ме затрупа с говна, като не отговори на обаждането ми, не си и помисляй повече да отидеш на пътешествие с майка си! Постоянно така се държиш“, крещял актьорът. Преди да затвори телефона, Алек предупредил детето си: „Приготви се да се срещнем на 20-и в петък“.

Актьорът признава, че когато по този повод го затрупали съобщения от медиите, той едва не се самоубил. „За щастие получих помощ от професионалисти. Иначе Бейсингър щеше да победи – тя отдавна си мечтае да умра“.

Еминем и майка му Деби Нилсън

Еминем се скарал сериозно с майка си през 1999 г. след излизането на дебютния му сингъл My Name Is, в който рапърът си позволил неприятни изказвания по неин адрес.

Деби подала в съда иск срещу сина си за 10 млн. долара. Но не спечелила делото. По-късно, когато разбрал, че майка му е болна от рак, Еминем поел разходите по лечението й.

През 2008 г. бяха публикувани мемоарите на Нелсън „Моят син Маршал, моят син Еминем“. Тя заявила, че синът й вече от няколко години се опитва да пребори депресията си. „Деби просто се надява, че прочитайки тази книга той ще осъзнае колко много го обича тя... Всички виждаме как той балансира на границата на самоунищожението“, коментират негови приятели.

Еминем дава своя отговор с песента My Mom: “ Мама обича валиума и много други наркотици. Затова съм такъв, какъвто съм – защото съм като нея (...) Няма вече хора като мама. Знам, че старите обиди трябва да останат в миналото. Но тя е виновна за това, че в момента съм надрусан, защото (...) валиумът беше навсякъде – в моята храна, във водата, която пиех – проклети хапчета в моята чиния. Тя посипваше пържолата ми с тях и всеки ден ме свиваше коремът по три пъти“.

Мел Гибсън и Оксана Григориева

През 2009 г., след развода си с Робин, Мел Гибсън започна връзка с пианистката Оксана Григориева. През есента на 2010 г. музикантката му роди красива дъщеричка – Лусия. Но радостта от това събитие беше краткотрайна – няколко месеца по-късно двамата се разделиха.

Григориева обвини Гибсън във физическо насилие и предостави в съда записи на телефонни разговори, в които той я обижда. „На 6 януари Мел ме нападна, докато държах нашата дъщеричка Лусия. Тогава не се надявах да доживея до сутринта...“, споделя Оксана.

На едно от разглежданията на делото Гибсън признава, че наистина е посягал на майката на дъщеря си, но има своя версия за събитията от същата вечер. По неговите думи Оксана е имала истеричен пристъп, загубила е контрол над себе си и е започнала да тръска детето в ръцете си. Той я помолил да се успокои и да остави плачещото бебе в креватчето. „Плеснах лек шамар на Оксана, за да дойде на себе си...“, казва той.

Съдебният спор приключил със заповед от съда Мел Гибсън да изплати на бившата си любима 750 хил. долара обезщетение. Но избухливият режисьор пак се разминал леко – Оксана искала 15 млн. долара.

Лоренцо Ламас и сина му Ей Джей

Звездата на сериала „Дързост и красота“ Лоренцо Ламас се видя в реална сапунена опера през 2002 година, когато разбра, че 18-годишният му син Ей Джей е спал с четвъртата съпруга на актьора - Шаной Санд. Ламас се развел с невярната си жена и прекъснал всякакви отношения със сина си.

През 2010 г. обаче нова любов накарала Лоренцо да приеме с повече разбиране слабостите на другите. На годежа с 23-годишната манекенка Шона Крейг е поканен и Ей Джей, и то при само 30 души поканени. „Той ми е най-скъпия човек, време е да сложим край на тази кавга“, казва Ламас.