Автор
Woman.bg

Веселие и усмивки за децата! Защото те го заслужават

Искате ли да намерите място, на което да поверите децата си за час, а може би два, докато вършите важна работа или просто искате да пийнете на спокойствие по един фреш с приятели?


И още един, по-важен въпрос – искате ли да сте сигурни, че детето ви ще се потопи в пъстър свят на игри, усмивки и емоции?


Днес вече съществува такова вълшебно място и то се намира в града на тепетата Пловдив.


Единственият по рода си не само в България, но и в Европа увеселителен център ONLY FUN се простира на площ от цели 2500 квадратни метра.

По думите на собственика и изпълнителен директор Панайотис Пилиарос идеята дошла след проучване, според което децата действително няма къде да се веселят или по-точно да лудуват и да си правят купони. Освен това хора, които няма къде да оставят децата си за час или повече време, могат да разчитат на ONLY FUN.

Увеселителният център е мястото, където малчуганите ще могат да се движат и изразходват енергия, което е важно за тяхното развитие. Знаете, че когато са вкъщи, единственото забавление е компютърът.

За съжаление днешният динамичен живот не позволява човек спокойно да остави детето си да играе навън само, както едно време.

Поверявайки децата си на професионалисти като тези от ONLY FUN, родителите могат да са абсолютно спокойни, тъй като сигурността на малките е гарантирана.

И освен, че всички атракциони са обезопасени по американски стандарт, който е по-строг от европейския, към всеки продаден билет има и застраховка за всяко дете. То е защитено да не излезе от увеселителния център с помощта на жива охрана.

Малчуганите няма да играят сами. Ще ги забавляват истински актьори и аниматори. Те ще им помагат да се справят и с по-трудните електронни игри, роботи, батут, катерушки, симулатори и др.

Запалените по Формула 1 момчетата могат да се почувстват като истински пилоти, макар и на миниатюрни писти . Момичетата ще гладят, готвят... За всички е детската дискотека с ди джей.


Около 150 квадратни метра са предвидени за място, където всяко дете, влязло в центъра ще си направи подарък – например рисунка. Отделно ще има зала за бой с възглавници.

Това са само част от десетките кътове за игра в ONLY FUN, които ще се подновяват на всеки шест месеца, за да не омръзват на децата.

Хората от персонала, от аниматорите до сервитьорите ще бъдат облечени в дрехи на приказни или филмови герои. Феи ще разказват приказки на децата и ще ги питат какво най-много желаят като подарък от родителите си.

Създадени са идеални условия за празнуване на 4 рождени дни на ден, но в отделни зали, в дните от понеделник до четвъртък.

Тортите и напитките ще се предоставят от производители, доказани в бранша. На детски бар ще се сервират сокове и сиропи в ефектни светлоотразяващи чаши. За да е пълен купонът, от тях ще излиза изкуствен пушек и мехурчета с въздух.

*Цената за един час престой в увеселителния център ще е 10 лв., а на всеки следващ – 5. Предвидени са и промоционални цени, които ще се обявяват на сайта, който е в процес на изграждане. ONLY FUN се намира на последния етаж в Търговски център „НОВА” на ул. „Брезовско шосе” 133.