"Рок звездата Джон Бон Джоуви беше обявен за мъртъв, след като парамедиците не успели да го съживят, намирайки го в кома в хотел „Емпрес" в Ню Джърси.

Капитан Дъглас Грей от пожарникарското управление в Ню Джърси сподели пред The Times, че когато колегите му пристигнали на адреса на изпълнителя, той вече не дишал. Медиците са извършили обдишване и сърдечен масаж на място, а след това са транспортирали музиканта в местната болница. Най-вероятно причината за кончината на Бон Джоуви е инфаркт."

Слава Богу, Джон Бон Джоуви се оказа поредната звезда, която стана жертва на черен хумор. Преди него Миси Елиът и още няколко негови колеги бяха обявени за мъртви приживе. Новината за „смъртта" на Джоуви разбуни духовете във Facebook.

Самият Джон Бон Джоуви туитна снимка малко след "новината" за смъртта му, на която е видимо изморен сред поредния коледен концерт, но определено изглежда прекалено жив за призрак.

Нещо подобно се случи и у нас, когато „доброжелатели" разлепиха некролозите на бившия вокал на D2 Дичо преди няколко години, пише hiclub.bg.