Автор
Woman.bg

Мариса Милър си хапва гола, докато отслабва

Мариса Милър е новото момиче от корицата на прочутото списание за диети и здравословен живот Women's Health.

В интервюто си пред медията 33-годишната красавица споделя своите трикчета за поддържане на зашеметяващата си форма, която познаваме добре като Ангел на Victoria’s Secret и от множеството модни фотосесии.

Изненадващ факт е, че в характера на Мариса няма и помен от нахаканата и секси мацка от кориците и подиума – „Аз съм много срамежлива. Знам, че е странно за човек, който е модел на бельо и бански, но никак не обичам да съм център на вниманието.”



„80% от нещата, които правя не са характерни за истинската ми природа. Вярвам в максимата, че трябва да се преструваш, докато постигнеш някои важни неща в живота си. Дръж се сякаш си ужасно уверен и ще постигнеш много.”

Говорейки за диетата, която според нея най-добре действа на тялото й Мариса казва:

„Да се храниш разумно означава да носиш отговорност за тялото си. Най-лесният начин да следите развитието на тялото си е като го наблюдавате. Когато отслабвате се хранете вкъщи и носете възможно най-малко дрехи по себе си. Не мисля, че мога да изям цяла чиния с начос, докато се гледам гола в огледалото. Вие можете ли?”



Милър съветва да се обръща голямо и постоянно внимание на количеството храна, което приготвяте – „Какво бих направила аз – бих сготвила цял съд с кафяв ориз и киноа и бих го държа в хладилника. И когато ми се дояде лесно мога да си подправя ориза със зехтин, лимон, сол и пипер и да добавя зеленчуци.”

В интервюто си тя споделя и малко от личния си живот и брака й с музикалния продуцент Грифин Гес:

„Грифин имаше навика, докато е на работа да не си вдига телефона. Това ме вбесяваше! Накрая му казах – „Скъпи, ако ти се обадя по средата на деня, няма да ти разказвам за това с какъв цвят съм се лакирала. Явно имам да ти казвам нещо (важно). Сега, дори и да се чуем за 30 секунди, той вдига телефона.”