Автор
Woman.bg

Престъпно добро предложение за старта на новия сезон на хитовия сериал „Престъпна империя“

Вторият сезон на нашумялата и многократно награждавана оригинална HBO мега продукцияПрестъпна империястартира в България на 2-ри януари.

„Престъпна империя“ е една от най-популярните телевизионни продукции с близо 11 милиона зрители само в Америка. Сериалът е носител на 8 награди „Еми“, като по този начин се превърна и в най-награждаваната ТВ продукция през 2011 г., включително с награда за режисура, присъдена на Мартин Скорсезе. През януари 2011 г. „Престъпна империя“ бе отличена с две награди „Златен Глобус“ – за най-добра ТВ поредица и най-добра мъжка роля за Стив Бушеми. Успоредно с това, продукцията е носител и на две награди на Гилдията на филмовите актьори.

Терънс Уинтър, носител на награда „Еми“ за сценарий на „Семейство Сопрано“, и носителят на „Оскар“ Мартин Скорсезе обединяват усилия в тази мега продукция, за да пресъздадат зората на сухия режим в Америка.

„Престъпна империя“ показва интригите, измамите и гангстерските игри в центъра на Атлантик Сити, познат не само с природните си дадености и хазартните игри, но и с факта, че там не важат никакви правила. И във втория сезон за града отговаря Нъки Томпсън (Стив Бушеми), който по всякакъв начин се възползва от „облагите“, които предоставя сухият режим.



Специално за старта на втория сезон на хитовия сериал на 2ри януари от 21:05 HBO и избрани техни партньори дават възможност на зрителите да се включат в надпреварата за една от 100 награди или едно от две iPad 2 устройства.

Всичко, което трябва да направите, е да предплатите абонамент за филмовия пакет на HBO за два месеца напред (януари и февруари) и да регистрирате кода от касовата си бележка.

Повече информация за играта и за сериала можете да откриете на http://www.hbo.bg/article/Престъпление-е-да-не-участваш_26529.



*Всеки понеделник точно в 21:05 ч. зрителите на HBO ще могат да се пренесат в бляскавия курорт Атлантик сити в начaлото на 20-те години на миналия век.