Виолета Сечкова стартира своята 2011-та по-успешна от всякога. Тя започна предаването си "В джаза събота вечер" в края на 2010 и освен с перфектна визия и страхотни тоалети, водещата успя да се похвали и с това, че бързо успя да задмине по рейтинг предаването "Горещо" на Венета Райкова.

Въпреки че и двете демонстрираха привидно спокойно поведение, като че ли започна тиха война за зрители.

Продуцентската компания на Вили No Frame Media продължи да се развива добре, като освен предаванията "Споделено с Камелия", "Какво ви забърка Лео", "5400", "В джаза събота вечер", Вили взе и правата за провеждане на конкурса "Мис България" и успя да превърне шоуто в риалити предаване. Победителка стана красивата Ваня Пенева, а нейни подгласнички Деница Стоянова и Олга Модева. Много зрители обаче, побързаха да отбележат, че повечето кандидат-миски са били като клонинги на самата Вили. Организаторите на конкурса "Мис Свят" обаче, обявиха българския спектакъл за избор на най-красива нашенка, за най-добрата продукция в света за тази година.

*Победителките в конкурса "Мис България"

*Вили Сечкова

Лятото за Вили и донесе заслужена почивка на Малдивите, след която брюнетката стартира новия ТВ сезон. Наскоро Вили добави към портфолиото на компанията и романтичното риалити "Милионер търси съпруга", а в ролята на милионера успя да привлече известният бизнесмен Христо Сираков.

*Христо и Вили